Mun MuruMieheni on pelokas..

arvatkaas miksi?

Koska hän ei ikinä tiedä minne voi istua.. onko siellä joku neulomus kesken, sotkeeko hän kaikki, istuuko saksien päälle.

Mulla on oikeesti sohvasta yksi ikiomanurkka jossa väsäilen, mutta jotenkin aina se homma aina leviää käsiin ja joka paikaan.. näissä kuvissa on vain pienenpieni osa todellisuutta.. ne on järjestyksessä.

Haluaisin jonkun ihanan arkun tai salkun tai matkalaukun tai minkä tahansa tilavan ja helposti siirrettävän (olkkarista--> makkariin--> makkarista--> keittiöön) neulomus-säilytys-kopan.. Siellä pitäisi ehdottomasti olla myös tilaa sillä hetkellä tarvittaville pienille irtojutuille.. esim. tärkeälle virkkuukoukulle, mulla pomppii silmukat jatkuvasti, enkä niitä ilman koukkua saa pelastettua.. mikäs boxi niille olisi kätevä? säilytän tässä laatikossa edellä mainittuja pikkujuttuja, sillä hetkellä kesken olevaa työtä ja itseasiassa kaikkia kesken olevia töitä jotka on tarkoitus saada loppuun ihan pian. Ne kesken olevat työt jotka olen unohtanut ja joita tuskin saan vuodessakaan valmiiksi on jossain vaatehuoneeni kätköissä.. ehkä tyylikkäästi valintatalon-muovipussissa.. voi olla, etten näe niitä enää koskaan.. Suurin osa niistä on yksinäisiä sukkia joille en milläääään ole saanut aikaiseksi tehdä kaveria.

 Kaksi viikkoa Jouluun!